Lazuri si vopsele pe baza de ulei pentru lemn exterior

Lazuri si vopsele traditionale KREIDEZEIT, fabricate in Germania, din uleiuri naturale si pigmenti minerali, pentru suprafete frumoase si rezistente in timp, utilizand doar ingrediente naturale, regenerabile. Cu o traditie de peste 30 de ani in Germania, si cu experienta de 15 ani in Romania, cu referinte in zona de munte, cat si la malul marii, produsele Kreidezeit pentru lemnul expus sunt recunoscute ca fiind materiale de inalta calitate, fiabile si care respecta toate cerintele moderne din punct de tehnic si ecologic.

Toate lazurile si vopselurile sunt produse in fabrica din Germania, din uleiuri vegetale – precum uleiul de in, uleiul rezistent sau ulei de terebentina, cu pigmenti minerali – iar pentru o transparenta completa, producatorul – printr- o declaratie voluntara – declara, in intregime, toate componentele produselor. Asadar, cumparatorul este asigurat ca produsul ales este si cel dorit, fara ingrediente periculoase ascunse. Recomandate pentru lemnul expus intemperiilor: ferestre si usi, porti de intrare si garduri, fatade din lemn, obiecte de cult in exterior, case de vacanta, cabane din lemn etc.

Gama de produse cuprinde:

Va invitam sa consultati toata gama de produse in magazinul online, sau la Distribuitorii nostrii din toata tara. Va asteptam si la showroom-ul nostru!