Tencuieli decorative, pentru suprafete speciale, fascinante

Gleturi si tencuieli speciale KREIDEZEIT, fabricate in Germania, utilizand doar ingrediente naturale, pentru a crea incaperi sanatoase, pereti cu efecte speciale gen stucco, stuccolustro sau tadelakt. Pentru pereti decorative cu culorii vii, naturale.

Cu o traditie de peste 30 de ani in Germania, si cu experienta de 15 ani in Romania, cu lucrari de referinte in toata tara, in bai, bucatarii, dar si holuri in cladiri de birouri etc, atat in cazul constructiilor cat si in cazul restaurarilor de case taranesti gleturile si tencuielile speciale Kreidezeit pentru interior sunt recunoscute ca fiind materiale de inalta calitate, fiabile si care respecta toate cerintele moderne din punct de tehnic si ecologic.

Tencuieli si mase de spaclu, pentru a crea diferite efecte – toate acestea, dar si produsele auxiliare (grunduri, coloranti etc.), sunt produse pe baza unor retete traditionale, in fabrica din Germania, din ingrediente naturale – precum varul, creta, nisipul de marmura si pigmenti minerali – iar pentru o transparenta completa, producatorul – printr- o declaratie voluntara – declara, in intregime, toate componentele produselor. Asadar, cumparatorul este asigurat ca produsul ales este si cel dorit, fara ingrediente periculoase ascunse.

Acest lucru confera incredere clientilor, persoanele alergice pot verifica daca produsul contine sau nu materiale periculoase pentru sanatatea lor, iar restauratorii de cladiri istorice pot compara  straturile vechi de vopsea cu vopseaua nou aleasa.

Recomandate pentru interior, case noi sau restaurari, pentru pereti decorative sau tencuiri speciale, cu efecte neobisnuite, fascinante.

Gama de produse cuprinde:

  • Tadelakt, o tencuiala clasica, de origine marocana
  • Tencuiala fina Stucco
  • Glet de var fin, pentru diverse tehnici de aplicare
  • Sticle colorate pentru a crea tencuieli cu efecte speciale
  • Vermiculite, coji de nuca si pleava de orz

Va invitam sa consultati toata gama de produse in magazinul online, sau la Distribuitorii nostrii din toata tara. Va asteptam si la showroom-ul nostru!