Tencuieli naturale pentru a crea interioare sanatoase

Gleturi si tencuieli naturale KREIDEZEIT, fabricate in Germania, utilizand doar ingrediente naturale, pentru a crea incaperi sanatoase, pereti cu efecte speciale sau rustice, decoratiuni sau straturi finale cu culorii vii, naturale.

Cu o traditie de peste 30 de ani in Germania, si cu experienta de 15 ani in Romania, cu lucrari de referinte in toata tara, constructii moderne, si restaurari de case taranesti sau monumente istorice, gleturile si tencuielile Kreidezeit pentru interior sunt recunoscute ca fiind materiale de inalta calitate, fiabile si care respecta toate cerintele moderne din punct de tehnic si ecologic.

Atat gletul, tencuiala cat si produsele auxiliare (grunduri, coloranti etc.), sunt produse pe baza unor retete traditionale, in fabrica din Germania, din ingrediente naturale – precum varul, creta, nisipul de marmura si pigmenti minerali – iar pentru o transparenta completa, producatorul – printr- o declaratie voluntara – declara, in intregime, toate componentele produselor. Asadar, cumparatorul este asigurat ca produsul ales este si cel dorit, fara ingrediente periculoase ascunse.

Acest lucru confera incredere clientilor, persoanele alergice pot verifica daca produsul contine sau nu materiale periculoase pentru sanatatea lor, iar restauratorii de cladiri istorice pot compara  straturile vechi de vopsea cu vopseaua nou aleasa.

Recomandate pentru interior, case noi sau restaurari, cu culoare alba sau colorate cu pigmenti minerali Kreidezeit. Adaugand sticle colorate, vermiculite, coaja de nuca sau pleava de orz, se pot crea niste suprafete de pereti unice, exceptionale.

Gama de produse cuprinde:

Va invitam sa consultati toata gama de produse in magazinul online, sau la Distribuitorii nostrii din toata tara. Va asteptam si la showroom-ul nostru!