Vopsele si zugraveli pentru interioare sanatoase

Vopsele si zugraveli naturale KREIDEZEIT, fabricate in Germania, utilizand doar ingrediente naturale, pentru a crea incaperi sanatoase, cu culorii vii, naturale. Cu o traditie de peste 30 de ani in Germania, si cu experienta de 15 ani in Romania, cu referinte in toata tara, in cazul constructiilor moderne, dar si la restaurari de case taranesti sau monumente istorice, vopselurile Kreidezeit pentru interior sunt recunoscute ca fiind materiale de inalta calitate, fiabile si care respecta toate cerintele moderne din punct de tehnic si ecologic.

Toate vopselurile, cat si produsele auxiliare (grunduri, coloranti etc.), sunt produse pe baza unor retete traditionale, in fabrica din Germania, din ingrediente naturale – precum varul, creta, nisipul de marmura si pigmenti minerali – iar pentru o transparenta completa, producatorul – printr- o declaratie voluntara – declara, in intregime, toate componentele produselor. Asadar, cumparatorul este asigurat ca produsul ales este si cel dorit, fara ingrediente periculoase ascunse.

Acest lucru confera incredere clientilor, persoanele alergice pot verifica daca produsul contine sau nu materiale periculoase pentru sanatatea lor, iar restauratorii de cladiri istorice pot compara  straturile vechi de vopsea cu vopseaua nou aleasa.

Recomandate pentru interior, case noi sau restaurari, cu culoare alba sau colorate cu pigmenti minerali Kreidezeit.

Gama de produse cuprinde:

Va invitam sa consultati toata gama de produse in magazinul online, sau la Distribuitorii nostrii din toata tara. Va asteptam si la showroom-ul nostru!